AMYLAN'S LIFE IN HIROSHIMA

By: amylan lan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jan-2008 15:42 Email | Share | | Bookmark
KAKI FESTIVAL

kaki
Baru-baru ini kami ke KAKI festival...sedappppnya dapat makan Kaki Bakar dan Kaki Goreng!


Saturday, 12-Jan-2008 15:42 Email | Share | | Bookmark
KAKI FESTIVAL

Baru-baru ini kami ke KAKI festival...sedappppnya dapat makan Kaki Bakar dan Kaki Goreng!


Saturday, 12-Jan-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
TATAMI KOUJOU KENGAKU

syaer pun pandai buat tatami ne..!
kemahiran hidup di jepun ne..
 
View all 12 photos...
Hari ini kami sekeluarga dan beberapa orang kawan pergi melawat kilang yang membuat tatami. Memandangkan satu rumah kami menggunakan tatami, jadi nak tau le juga bagaimana rupanya tatami di buat. Kami juga diberi peluang menghasilkan mini tatami sebagai "omiyage" untuk di bawa pulang sebagai kenangan.


Monday, 7-Jan-2008 00:53 Email | Share | | Bookmark
Ist Day GG At Teranishi Elementary School

Gaya seorang pelajar
Perhimpunan sekolah
Hari ini hari pertama Gg di sekolah Jepun. Sekolah ini hanya ada 2 orang pelajar asing, Gg dan seorang lagi dari Korea. Semasa perhimpunan Gg dikehendaki membuat ucapan pengenalan diri dalam Nihongo semasa di perhimpunan sekolah.( dah praktis dah! malam tadi) Amboi! ramai awek-awek Jepun minat kat Gg, sepanjang jalan nak ke Dewan masing-masing tersenyum dan berbisik sesama mereka...hmm..jgn lelebih Gg, sekolah bebaik dulu..Hari ini Mummy yang hantar Gg ke sekolah..


Saturday, 5-Jan-2008 09:45 Email | Share | | Bookmark
Snow Boarding dan Ski di

gaya pemegang kayu ski..heheh..
gaya pemain ski yg ..boleh lah..sket2
 
View all 10 photos...
Rombongan che kiah ke snow boarding dan ski resort diketuai oleh Che Man kita..super super super sen pai di Jepun ni. Kami bertolak seawal 7.30 pagi, ada rombongan yang bertolak kul 6.00 pagi dan ada yang bertolak pukul 9.00 pagi. Perjalanan kami ke ski resort tersebut mengambil masa selama 3 jam di samping menempuhi jalan raya yang dikelilingi dengan salji yang lebat yang baru turun malam tadi. Anak-anak pun excited nak main yuki. Sampai di tepi lebuh raya lebih kurang sejam sebelum tiba di destinasi, rombongan kami berhenti untuk menyewa peralatan ski dan kasut ski. Sebaik sampai, punyalah ramai umat manusia...tempat rehat pun dah penuh terpaksa menyelit-yelit sebelah member yang dah sampai awal dari kami. yang lain semua nihonjin. Sampai aje semua pakat isi perut dulu dengan bekalan..pastu baru serbu main ski...i tak main sebenarnya..main besen ngan anak aje hehheeh...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net